Kako napraviti bakalar na gulaš i na bijelo

bakalar na bijelo

Ovaj sadržaj kuhamo dalje te dodajemo soli i papra koliko je potrebno (probamo) te nadodajemo vrhnje za kuhanje (1dcl), mediteranski začin, a možemo i malo ljute paprike tko voli “malo žešći” gulaš.

U ovaj gulaš ide i malo vina oko (0.5dcl), dolijte vino te kuhajte i povremeno dodajte vodu u kojoj se kuhao bakalar ako vam gulaš djeluje pre gusto.

gulaš od bakalara

bakalar na bijelo


Ovo bi ujedno bio kraj ovog uputstva za pripremu bakalara. Ovaj recept će poslužiti svima vama koji želite izvući maksimum od ove vrhunske delicije, tako da smo ovaj puta dobili dva remekdjela paralelno odjednom! Mnogi od vas će dodatno začiniti ovu deliciju no sve to prvenstveno ovisi o ukusu kojeg želite postići. Možda je najbolje da malo i sami eksperimentirate. U bakalar na bijelo izvrsno idu maslinovo ulje i češnjak.

2 thoughts on “Kako napraviti bakalar na gulaš i na bijelo”

  1. Ovo deluje toliko dobro, da mi nije dobro! Da ne radite slucajno kucne dostave? 🙂

    1. 🙂 Ne radimo dostave čisto iz razloga što ne želimo ljudima pokvariti sam doživljaj oko pripreme ovog ukusnog blagdanskog jela. Ovdje je isprobani recept, a na vama je da kombinirate sastojke po vašem ukusu. Priprema bakalara je svojevrstan izazov za svakog vrhunskog gurmana! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *