Kako popraviti kompjuter koji se ne da upaliti – video

promjena napajanja na desktop računalu

Uputstva.org vam predstavlja praktično uputstvo za sve početnike vezano za popravak vašeg desktop računala. U ovom video uputstvu možete saznati kako zamjeniti dotrajalo napajanje na ispravan način. Uputstvo pokriva gotovo sve detalje, ujedno imamo i jedan bonus segment! O čemu je točnije riječ saznat ćete prilikom pregleda ovog edukativnog videa.

Sada imamo praktičan video i uputstvo u pisanom izdanju koji se nalazi na ovoj adresi: https://uputstva.org/kako-popraviti-kompjuter-koji-se-ne-da-upaliti/

U prijašnjem članku na ovu temu spomenuo sam nekoliko važnih stvari kojih bi se bilo pametno pridržavati prilikom izvođenja ovog posla. Za sve vas koji se po prvi puta susrećete sa popravcima u vlastitom aranžmanu sve ovo zna biti poprilično stresno, osobito jer vam se na trenutak čini da ćete nešto slomiti ili dodatno pokvariti.

Kao i za sve ostale poslove koji se tiču spajanja odnosno konektiranja pc komponenti najvažnija stvar jest da detaljno proučite čitav sadržaj prije samog starta. Ukoliko preskočite neki važan dio u videu mogli biste se pronaći u još većem problemu, stoga bi moja preporuka bila da pažljivo odgledate čitavo video uputstvo na mojem uputstva.org youtube kanalu.

Komponente za vaše pc računalo možete nabaviti na nekim od popularnih web trgovina poput Links trgovine koja ima poslovnice diljem Hrvatske, a ovo je direktan link na njihov web site gdje možete pronaći napajanje “power supply” za vaš kompjuter:

links.hr napajanja za desktop računala

Inače ovdje se ne radi o nikakvom promoviranju web trgovine, već sam samo spomenuo gdje se mogu pronaći djelovi za pc računala. Osim links.hr možete progooglati i pojam chipoteka, kod njih se također može pronaći povoljnih stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *