Urban Terror besplatna igra u prvom licu

Urban Terror besplatna igrica za pc u prvom licu fps

Pozdrav svima! Slijedi jedna topla preporuka za sve vas koji ponekada volite nabaciti igru!
Riječ je o potpuno besplatnoj igri, pucačini u prvom licu koju možete skinuti direktno sa oficijalnih web stranica, stavili smo link na naš website!
Naime, ova preporuka je namjenjena svima onima koji muku muče sa hardverskim komponentama poput procesora, grafičke kartice i slično!

Znam kakav je to filing. Ponekada biste željeli zaigrati kakvu dobru pucačinu, ali vaše računalo je pregazilo vrijeme… valjalo bi uzet kakvo bolje, brže i modernije, no već otplaćujete nekakav kredit … ili ga vaši otplaćuju?!

Bilo kako bilo, Urban Terror je igrica koja će vas “zavariti” za stolicu i pružiti vam pregršt lijepih trenutaka u multiplayer-u na serveru naravno … bombica ko u priči i opreme za svakog ponešto!

Tako ćete bušiti vaše neprijatelje dobrim starim kalašom, pa ćete na njega ušarafit prigušivač da ne trese pre više i vaši neprijatlji će se ubrzo valjat po podu izrupani ko švicarski sir.

Znam da ćete me odmah napast zbog grafike! JAOOOO pa to je grafika od Marije Terezije! Pa što onda?! Priznajem! Grafika nije bog zna što, ali ova igra je dostupna svima! I košta … NULA nečega. Nula u obliku raznobojnih papirića koje ćete ostaviti da griju novčanik. – jer ubrzo će trebat platit režije.

Ova igra ima “ono nešto”. Igra je itekako igriva! Atmosfera je super! Ima tu i ponešto bombica, one eksplodiraju ko u crtanim filmovima ali nema veze! Što će ti više! Ekipa je uredno nacrtana, vide se i ozljede, kad dobiju u glavu padaju kacige , mrrrak!

urban terror bespatna igra u prvom licu
…i drugi puta ispraznite smeće na vrijeme – šala 🙂

Još je jača fora šta svi nose odjela komunalnih djelatnika, ona zelena sa reflektirajućim trakicama. Ako muku mučite sa odvozom smeća, i ako vam kantu ne prazne redovito ova igra će vam bit melem za dušu.

Obavezno si odaberite dodatnu kutiju municije za takve! I dobro će doći malo jača strojnica sa dobošem. Ova igra ima terapeutski učinak! Za pojas magnuma obavezno!

Još kad javite susjedima, pa i oni instaliraju igru JAOOOO kad krene heklanje pa da vidimo čija majka crnu vunu prede!

urban terror igra u prvom licu - sačmarica
Susjed izbušen salvom kvalitetne sačme – neprocjenjivo 🙂

Metak za metkom, bombica – kiša metaka, pa jedna dimna onako usput, da se pogube! i onda pred njih i bababababam! A oni odma prilegli i ne dižu se par sekundi … pa opet! do zore!

Ovu igru će zaigrati svatko! Bilo da ste na Linuxu, Windowsima ili MAC-u. Dakle, dostupna je svima, besplatna je i pružit će vam sate i sate razbibrige. Daleko od politike, daleko od surove stvarnosti, u još suroviji virtualan svijet sa koje kakvom ekipom koja pada i diže se ponovo kako bi uskladištila svo ono diiiivno streljivo …

Besplatna igrica je dakle igriva na gotovo svim operativnim sustavima od Windowsa, MAC-a pa čak i radi na Linuxu i to svim distribucijama. Ova igrica će imati uskoro i recenziju na našem youtube kanalu, ovakav projekt zaista zaslužuje više pažnje i biti će tema koju ćemo još nekoliko puta temeljito obraditi.

Evo link na kojem možede skinuti ovu fenomenalnu pucačinu u prvom licu: urban terror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *