Swat 4

swat_4_takticka_fps_igra_za_pc
Swat4
Swat 4 – odlična pucačina gdje treba “paziti”

Za razliku od većine fps(first person shooter) igara ovdje ćete se morati koncentrirati da ne ozljedite previše “zlikovce” jer ćete izgubiti bodove zbog pretjerane količine nasilja.

Swat 4 je izašao u prodaju četvrtog travnja 2005 godine, budući da je nešto starija moći ćete je nabaviti za “sitnu lovu” u prodavaonicama pc igricama.

Ova igrica može raditi i na starijim računalima, grafika nije bog zna što u usporedbi sa današnjim igrama, no atmosfera u igri je fenomenalna.

Ovdje ćete se boriti protiv raznog oblika kriminala, napadat ćete kriminalce suzavcem, gumenim mecima, bombama sa gumenim kuglicama i još mnogo toga.

Jednom kada savladate protivnike morat ćete ih vezati lisicama kako ne bi pobjegli i napravili kakve nepodobštine. Muzika u igri prati napetu atmosferu, jednom kada zamjetite kriminalce možete urlati na njih da spuste oružje i mirno se predaju.

Igrica Swat 4 ima “neku radnju” za razliku od većine fps igara gdje tamanite sve što se miče! Budući da je igra dosta kompleksna morat ćete savladati naredbe koje ćete izdavati vašim timovima u igri.

Umjetna inteligencija u igri je zaista dobra, mape su napravljene vrlo maštovito pravit ćete racije u pubovima, noćnim klubovima, stanovima te spašavati taoce.

Valja napomenuti da je igrica Swat 4 pokupila jako dobre kritike na respektabilnim web stranicama za pc igrice tipa gamespot i gamespy. Ima više izdanja ove igrice, a bilo bi dobro da nabavite kompilaciju Swat 4 Gold Edition.

swat 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *