F.e.a.r

fear_horor_fps_igra_za_pc
First Encounter Assault Recon
Igrica F.e.a.r

F.e.a.r je igrica nešto starijeg naslova, objavljena je u oktobru 2005 godine. Radnja se odvija u prvome licu.(fps) U igri se pojavljuje sve ono najbolje što svaki prekaljeni igrač priželjkuje, mnoštvo oružja koje otkida komadiće stakla, zidova, a neprijatelje pretvara u hrpe sameljenog mesa, te napeta atmosfera popraćena paranormalnim aktivnostima od kojih će vam se lediti krv u venama.

Ideja za igru f.e.a.r je stvarno originalna, na momente ćete se osjećati kao da ste u nekom filmu. U igri f.e.a.r ćete se boriti protiv armije klonova čija je zadaća vaše uništenje i prikrivanje stravičnih pokusa koji su vršeni na ljudima u cilju razvoja novog naoružanja.

Ovi pokusi su vršeni u raznim hi-tech laboratorijima no negdje je došlo do pogreške i tu nastaje veliki problem. U igrici se pojavljuje i duh male djevojčice kao i razne aveti koje vam se priviđaju na momente.

Ako malo pogledamo sve ove elemente o kojima govorimo može se zaključiti da možda ova znanstvena fantastika i nije toliko daleko od stvarnosti.

Činjenica je da svakoga dana tehnologija i znanost napreduju, i nitko ne zna što nas čeka u budućnosti. Svjedoci smo i razno raznih kloniranja životinja, a tko zna kakve sve eksperimente izvode Američki znanstvenici u tajnim postrojenjima. Bilo kako bilo, igrica f.e.a.r zaslužuje sve pohvale, a isprobali smo je na kompjuteru slijedećih karakteristika:

* Matična ploča: KV8-Pro
* Ram memorija : 2 Gb
* Procesor: AMD K8 [Athlon64/Opteron] 2.8 Ghz
* Grafička kartica: Agp ATI Radeon HD 3850

f.e.a.r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *