Kako se zaštititi od chemtrailsa 3 dio

tragovi na nebu koje ostavljaju zrakoplovi

U prethodnim objavama imali ste prilike vidjeti jednostavno objašnjenje kako se zaštititi od chemtrailsa. Zaštitimo se informiranjem, saznajmo što više od drugih i profiltrirajmo teze koje se jednostavno ne uklapaju.

nebeske anomalije
nebeske anomalije

Oblaci poderana plahta

U ovoj objavi ćemo prikazati nekoliko fotografija neba. Ove fotografije prikazuju dosta čudne prizore, uzrok je za sada nepoznat.

Prva slika odozgo je doista neobična. Ovdje se radi o nekakvoj strukturi koja nalikuje na poderano platno. Ovakvi prizori su doista neuobičajeni.

Na ovom primjeru fotografije bi se slobodno mogla nadovezati teorija o chemtrailovima. Izgleda kao da je vodena para ljepljivo povezana.

Možda se doista radio o ispuštenom aluminiju u atmosferu. Ukoliko kliknete na sliku možete je zumirati.

Teški crni oblaci koji se doimaju vrlo nisko

Formacija poprilično neobičnih oblaka
Neobični oblaci na nebu

Na ovoj fotografiji vidimo teške crne oblake. Ova struktura se doima velike gustoće, ovome pridonosi i položaj sunca stvaranjem sjene. Oblaci se doimaju “teški” i nalaze se dosta “nisko”. Fotografija je snimljena u pravcu Senja iz Selaca.

Inače se ispod Velebita često zna vidjeti mnoštvo oblaka koje ljudi još nazivaju “Burina kuća” zbog toga što se uvijek nakon takvih oblaka pojavi jaka i olujna bura. Ovdje možemo isključiti “burinu kuću” jer su oblaci crni taman pred kišu.

Tog dana se vrijeme promjenilo barem desetak puta. Možda će biti najbolje da pogledate timelapse neba kako je to sve otprilike izgledalo. Oblaci su se kretali poput valova na moru. Nebo se na momente otvaralo i zatvaralo. Vremenske prilike su postale potpuno nepredvidive.

https://youtu.be/td8AsUY2B3M

Teško možemo davati pretpostavke temeljem gledanja jedne fotografije. Zato nam timelapse video uradci točno prikazuju kretnje i ponašanja ovakvih fenomena.


Oblaci sa grozdovima

oblaci sa grozdovima
oblaci sa grozdovima

Ovdje bi netko mogao pomisliti da se radi o foto montaži. Slika je snimljena u ljetnom periodu. Ispod oblaka se formira nešto poput grozdova. Naizgled izgleda kao da se neka gusta okrugla struktura sjela na tanak sloj vunene tkanine. Prizor je doista neobičan. Taj dan se spremao neverin no nikako se nije mogao formirati do kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *