Kako se zaštititi od chemtrailsa 2 dio

tragovi na nebu ili chemtrail

Ukoliko ste već pročitali prvi dio našeg uputstva vezano za fenomen pod nazivom chemtrail sada već jasnije možete raspoznati neke od tragova zrakoplova na nebu. U ovom nastavku ćemo vam predstaviti jedan od naših prvih video projekata vezanih za ove pojave. Neka ovaj video bude neka vrsta uvoda za ostale materijale koje već imamo u pripremi.

tragovi na nebu
tragovi na nebu

Prvi video o chemtrailsima u vlastitoj produkciji

Prvi video smo napravili možda malo senzacionalistički barem po pitanju muzičke podloge. U buduće ćemo objavljivati samo “sirov materijal” te ćemo vam ga prepustiti da ga prokomentirate na osnovu vlastitih iskustava. Materijal je snimljen u Hrvatskoj, regija je Primorsko Goranska.

Materijal je snimljen iz mjesta Selce prema jugu. Sa desne strane na snimci se vidi rt Glavina na Otoku Krku dok je pravac ravno otprilike prema mjestu Lukovo. Planine koje se vide ravno pripadaju Velebitu.

pravac prema jugu, rt Glavina
pravac prema jugu, sa desne strane se vidi rt Glavina

Evo i nekoliko podataka o samom nastanku ovog video materijala. Snimka je nastala 21.04.2016 godine, prva snimka je počela u 11:07 sati a zadnja je završila u 19:24. Podatke smo dobili iz exif metadata podataka svake fotografije.


Primjećujete da smo vrlo precizni kada je riječ o vremenu nastajanja? Ovo je vrlo važna informacija za sve one koji bi mogli pretražiti podatke o meteorološkim uvijetima za taj period.(temperatura, tlak zraka i slično)

Pri ovom snimanju neba koristili smo foto aparat marke Canon A610 koji je prikupio ukupno 9899 fotografija koje su kasnije spojene u “filmsku vrpcu”, odnosno sekvencu. Period klikanja je bio snimak svakih 2 sekunde.

Kasnije smo uspostavili da je ovo ipak možda malo pre brzo za snimanje aviona i tragova tako da ćete u idućim snimkama moći vidjeti daleko finije prelaze. Slijedi mala premijera:

Sky over Croatia – video uradak by uputstva.org

https://youtu.be/-CGjr86gKTg

Što možemo vidjeti na ovoj snimci?

Što točno možemo vidjeti na ovoj snimci? Iz ove snimke možemo vidjeti učestale prelete zrakoplova. Slijede i neki od naših osobnih zaključaka:

  • nisu svi tragovi zrakoplova identični
  • nebo je vrlo promjenjive gustoće
  • neki zrakoplovi koriste gotovo identičan put
  • pojedini zrakoplovi prekidaju trag
  • trag uvelike ovisi i o položaju sunca

…vjerojatno još ima puno stvari koje smo zaboravili napomenuti.

Kako sudjelovati u proučavanju chemtrailova?

Za sve vas koji ste se pronašli na ovom mjestu poslužite se našim objavama na youtube kanalu i materijalima u svrhu vašeg vlastitog istraživanja. Materijali su namjenjeni širokoj javnosti da ih proučava i donosi vlastite zaključke.

Ono što je vidljivo na ovoj snimci su učestali preleti zrakoplova kao i njihovi tragovi. Na našem kanalu ćete moći vidjeti još “sirovog” nemontiranog materijala kojeg koristite za vlastito proučavanje. Podjelite mišljenje sa drugima, više ljudi zna više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *