Kako se zaštititi od chemtrailsa 1 dio

chemtrail primorsko goranska županija

U ovom uputstvu ćemo govoriti o chemtrailsima koji su vrlo popularna tema na gotovo svim internetskim portalima. Ova tema je dosta kompleksna, pokušat ćemo objasniti neke od najvažnijih činjenica vezanih uz zaštitu od chemtrailsa na što jednostavniji način. Ovaj serijal uputstava će biti rastegnut na više dijelova iz razloga što je ovo poprilično kompleksna tematika.


Chemtrails iznad Hrvatske
Chemtrails Selce Hrvatsko Primorje

Chemtrail

Što je zapravo chemtrail? Prema teoriji, chemtrail je “kemijski trag” koji se nalazi u zraku u obliku vodene pare ili oblaka. Chemtrail ispuštaju zrakoplovi u obliku tragova na nebu. Sama riječ chemtrail nam govori da se radi o nekoj vrsti kemijskog traga.

Contrail

Suprotno od chemtrail-a postoje i contrail, prevedimo to kao uobičajeni ili konvencionalni trag preleta aviona koji se formirao zbog velike temperaturne razlike, (obično pri ulazu hladnog zraka u mlazne turbine) pri čemu se u vrlo hladnom temperaturnom sloju atmosfere kondenzirala vodena para u obliku traga.

(To bi bilo nešto kao kada biste zagrijali čaj ili kavu i iznesli van ispred kuće na temperaturu nekoliko stupnjeva ispod nule.)

Karakteristika contrail-a jest da se ovakav trag izgubi nakon nekoliko minuta, dok chemtrail ostaje jako dugo vremena.

Koje kemikalije su navodno u pitanju?

Prema raznim teorijama spominju se:

  • barij
  • litijum
  • aluminijum

Svrha chemtraila

neobični oblaci
Neobični oblaci sa čudnim izbočinama poput lopti, možda je ovo neka vrsta manipulacije vremenskim uvijetima?

Svrha chemtraila prema
raznim teoretičarima:

  • manipulacija vremenskim uvijetima
  • kontrola ili smanjenje populacije na zemlji
  • produženje signala haarp antena
  • vojne simulacije u slučaju rata
  • hlađenje atmosfere
  • obmana – operacija bluebeam

Neke od teorija graniče sa naučnom fantastikom. Jedna od takvih je pod nazivom operation bluebeam kojom “svijetska elita” vrši pripremu kako bi projecirali prikaze na nebu poput vanzemaljskih svemirskih brodova, ili bogova, u svrhu zastrašivanja i kontrole populacije na zemlji.

Prema nekim teoretičarima navodno se ispuštaju velike količine aluminijuma u atmosferu, aluminij reflektira i predstavlja medij poput platna u kino dvoranama …no dobro, ipak vratimo se malo realnijim scenarijima.

Važne činjenice vezane za tragove na nebu

Kako se zaštititi od chemtrails-a? Kao prvo, moramo najprije raščlaniti neke vrlo važne činjenice!
Teorije o chemtrailovima po prvi puta se spominju u Americi gdje su ljudi primjećivali česte tragove na nebu prouzrokovane zrakoplovima.

vojni zrakoplov
vojni zrakoplov

Ovog fenomena nije bilo ranije u tom intenzitetu a povezuje se sa raznim testiranjima Američkih vojnih snaga. Tako su primjerice u nekim Američkim državama na neovisnim tv postajama za vrijeme emitiranja tv prognoze meteorolozi otvoreno počeli govoriti o oblacima koji su se stvorili u nekoliko minuta što je bilo nemoguće prirodnim putem. Kasnije se zaista ispostavilo da su Američke zrakoplovne snage zaista bile u tom okrugu.

Povoljna cijena avionskih karata


U zadnjih nekoliko godina se gotovo utrostručio promet zrakoplovima osobito na našim prostorima, to je zbog uvođenja jeftinijih avio kompanija koje pružaju sve povoljnija putovanja. Ovo je također razlog čestih tragova na nebu.


Klimatske promjene su se također drastično promjenile, sve češće se spominje “efekat staklenika” i globalno zatopljenje.

Od nedavno smo postali i članica NATO pakta. Vrlo vjerojatno je da smo i zbog ovog faktora često izloženi povećanim zračnim prometima vojnog porijekla. (pretpostavka)

To bi bilo ukratko što se tiče činjenica. O ovoj temi ćemo još raspravljati, poanta svega bi bila da o efektu chemtrails-a ovisi niz faktora koje nesmijemo zanemariti.

Možda će vam se činiti da smo se malo pre više tematski udaljili od klasičnih uputstava koje pišemo za svakodnevne poslove, no tema vezana za chemtrails-e se tiče svih nas.

Čestim užurbanim načinom života zaboravljamo na sustav u kojem svi živimo, iznad nas je plavi svod kojeg smo zbog prevelike brige o vlastitim egzistencijalnim problemima potpuno zanemarili.

ispod plavog neba
Često zaboravljamo pogledati u nebo

Zanemarili smo vlastito krovište nad glavom, krovište koje je jedinstveno za sve nas koji živimo na površini. Ovo krovište povezuje sve nas, bez obzira na nacionalnost religiju i boju kože. Sva bića se nalaze pod istim krovom, taj krov se zove nebo.

Uputstva.org website poziva sve vas otvorenog srca i uma da se pridružite diskusiji na temu chemtrailsa. Ovaj članak možete slobodno komentirati.

I da na kraju odgovorimo na pitanje – “Kako se zaštititi od chemtrailsa?” vrlo jednostavno! Budite informirani!

BUDITE INFORMIRANI

Pronađite svoju vlastitu istinu temeljem dokaznih materijala. Uključite se u diskusije, podjelite znanje sa drugim ljudima.

NE NASJEDAJTE NA LAŽNE I SENZACIONALISTIČKE NATPISE

Danas svatko želi svojih 5 minuta slave, bilo objavom lažnih događaja ili iskrivljavanjem istine! Ne uzimajte odmah za istinu sve što pronađete na internetu. Neki materijali su zaista fenomenalno “ukrašeni”. Video materijali na youtube kanalima su često bombastično napravljeni, dovoljno je da samo poslušate muziku koja se izvodi bit će vam dovoljno jasno da vas se psihički priprema na šok!

Muzika na takvim video uradcima je obično mistične tematike koja vas već unaprijed priprema na nešto negativno. Smatramo da fenomen chemtrailsa još uvjek nije temeljito istražen i dokazan.

Što vam po pitanju chemtrails-a donosi portal uputstva.org

Uputstva.org je prikupila ogromnu količinu materijala vezano za chemtrails-e. Kako se zaštititi od kemtrails-a ? Zaštitimo se informiranošću o ovom fenomenu. Nekada su informacije bile teško dostupne, danas ih ima previše i teško je raspoznati koje su u potpunosti istinite.

Materijali koje smo prikupili sastoje se od velike količine fotografija i video uradaka vezanih za nebeske promjene. Video materijali su snimljeni tehnikom zvanom timelapse. Ove materijale smo napravili sami služeći se vlastitim sredstvima. Više o svemu tome moći ćete saznati u nastavku tematike kako se zaštititi od chemtrailsa.

Kako se zaštititi od chemtrailsa 2 dio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *