Kako kupovati kriptovalute – info Video

uputstva kako kupovati kriptovalute video youtube

Kako kupovati kriptovalute info Video nastao je zbog najnovijeg trenda kupnje kriptovaluta koji uskoro dolazi u naše živote. Htjeli vi to ili ne, sa kriptovalutama ćete se susresti već ovog ljeta! Da bih vam približio ovaj novi trend napravio sam jedan informativan video o načinu na koji možete početi kupovati vaše prve kriptovalute.

Kako kupovati kriptovalute na youtube kanalu uputstva.org

Dugo sam se dvoumio da li da napravim jedan takav video, jedan od glavnih razloga je bio pre velika odgovornost koju osjećam samom objavom ovakvih informacija.

Još jednom napominjem, ovaj video je informativnog tipa ja nisam nikakav financijski savjetnik! U ovom novom trendu sam se osobno pronašao jednom prilikom kada sam odlučio isprobati ovaj neobičan posao. Video kako kupovati kriptovalute nije uputstvo kako da se obogatite, već informativan video na koji način da uopće počnete sa kupnjom kriptovaluta.

Sa kriptovalutama ćete se susresti već ovog ljeta

Prema informacijama objavljenima na portalu lider.media na gotovo 46 benzinskih postaja u Hrvatskoj omogućeno je plaćanje kriptovalutama. Ova vijest je od 02.Veljače 2021 godine, tako da ćete već ovog ljeta vidjeti strane goste kako plaćaju kriptovalutama putem svojih mobilnih uređaja. Evo i linka:

Electrocoin na Tifonu uvodi plaćanje kriptovalutama

…a sada slijedi video premijera na kanalu youtube kanalu uputstva.org – Ovaj video pogledajte od početka do kraja, obuhvatio sam nekoliko ključnih stvari koje biste trebali poduzeti prije same kupnje kriptovaluta poput:

  • otvaranje dodatnog bankovnog računa
  • savjeti za sigurnu kupnju
  • kreiranje Revolut bankovnog računa
  • analiza cijena kriptovaluta

Kao što sam već napomenuo, iako sam se dugo vremena dvoumio da li da uopće radim video ovakvog tipa ipak sam odlučio da to odradim. Glavni razlog je u tome što ćete se sa kriptovalutama susretati sve češće u skorijoj budućnosti. Danas se u “pozadini” dešavaju nezamislive stvari, milijarderi ulažu basnoslovne iznose u kriptovalute a o tome baš nema mnogo informacija na našim mainstream medijima. Kao dokaz pogledajte kupnju kriptovaluta u realnom vremenu na ovom web sajtu:

fiatleak.com

Na mojem prvom videu o kriptovalutama koristio sam coinbase.com čisto alat za analizu cijena, inače coinbase je vrlo poznat web portal na koji se možete registrirati u nekoliko koraka te početi sa kupnjom i prodajom kriptovaluta. Da biste krenuli sa kupnjom kriptovaluta ipak mi se kupnja i prodaja činila lakšom za početnike u sklopu Revolut-a. Više informacija saznat ćete ukoliko odgledate video od početka do kraja.

Ukoliko ste propustili prijašnje teme svakako pogledajte informativne članke:

Kako kupovati kriptovalute

Kupnja prve kriptovalute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *