Ferroli SUN P7 gorač

standardni gorač za peć ferolli sun p7

Ukoliko imate velikih problema sa paljenjem peleta u vašoj Ferroli SUN P7 peći najvjerojatnije vam je “otišao” gorač. Učestalo pojavljivanje greške A01 na display-u te kada resetirate peć ponovo dolazi do istog problema …

Nema druge nego nabaviti novi gorač! A na tržištu imamo 2 tipa keramički i standardni. Topla preporuka jest da onaj standardni ne kupujete ako baš ne morate, ili ga kupite “za prvu pomoć” dok ne nabavite onaj keramički koji bi trebao duže trajati ali je i samim time dosta skuplji!

Standardni gorač za peć Ferroli sun p7

standardni gorač za peć ferolli
Standardni gorač za peć Ferolli SUN P7 nije trajao dugo

Standardni gorač za peć Ferroli sun p7 nije trajao dugo, svega nekoliko mjeseci a čini se da je problem bio što je ovaj rezervni upaljač od nekakvog lošijeg materijala, nakon nekog vremena se jednostavno iskrivio i savinuo unutar zaštitnog lima kao što možete vidjeti detaljnije na uvećanoj slici.

iskrivljeni gorač peći ferolli sun p7
Gorač peći se iskrivio i “izašao iz centra”

Ukoliko kupujete novi gorač daleko bolja ideja bi bila da nabavite keramički gorač jer ovaj bolje podnosi temperature i dugotrajniji je! Inače je nešto skuplji, točnije za skoro 300 kuna!

keramički gorač za peći na pelete
Keramički gorač je nešto skuplji ali traje duže

Jednom kada nabavite ovakav gorač, ukoliko trebate pomoć pogledajte ovo video uputstvo kojeg smo pripremili specijalno za vas:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *