Half Life 2

half_life_2_fps_igra_za_pc
Half Life 2
Ne zaboravite prije ovoga odigrati Half Life 1

Ova igra je objavljena u studenome 2004 godine, mnogi je smatraju najboljom igrom svih vremena.

Kako biste bili u toku sa cijelim serijalom, možda nebi bilo loše da si nabavite Half Life 1, vjerujem da je ta igrica vrlo jeftina budući da je izašla dosta davno.

Trebate je odigrati barem kako biste na neki način bili upoznati sa radnjom.

Grafika je još u Half Life 1 bila spektakularna, a da ne pričam o atmosferi! U ulozi ste znanstvenika koji je sa svojim timom radio na eksperimentu, igrom slučaja otvoren je prolaz u drugu dimenziju iz koje su počela pristizati čudna bića.

Ubrzo su tajanstvena bića počela dolaziti na naš svijet i mutirati sa ljudima. Moram priznati da sam odigrao masu horror igara, ali scene koje sam vidio u Half Life 2 su nezaboravne.

Half Life 2 je poput Far Cry 2 igrice objedinio sve najbolje elemente koji čine fps pucačine u prvome licu.

Half Life 2 je sačinjen od nekoliko epizoda. Neke epizode u igri će vas ostaviti bez daha vidjet ćete kristalno čistu rijeku i čuti cvrkutanje ptica, dok ćete u nekim drugim epizodama vidjeti prizore raskomadanih leševa, obješenih mutanata, mutanata koji se prže na vatri, ili se tresu na bodljikavoj žici spojeni na struju.

Osim što ćete se kretati po sobama i tunelima, postoje djelovi na kojima ćete izići van na otvoren prostor. U daljini ćete vidjeti razorene gradove, tunele, podzemne kanale pune odbačenih automobila i da ne nabrajam! Half Life je također starija igrica, ukoliko imate nešto malo starije računalo vrlo vjerojatno je da ćete je moći odigrati. Half Life 2 je isproban na sljedećoj konfiguraciji:

* Matična ploča: KV8-Pro
* Ram memorija : 2 Gb
* Procesor: AMD K8 [Athlon64/Opteron] 2.8 Ghz
* Grafička kartica: Agp ATI Radeon HD 3850

Na ovom kompjuteru igrica je išla dosta dobro, kako bismo izvukli svu snagu lan kartica je bila na disable, i računalo je bilo bez antivirusa.

Problemi su se javljali samo na većoj rezulociji. Ukoliko isključite muziku, i podesite rezoluciju igra radi odlično i nema nikakvih problema. I da ne zaboravimo, odličan video trailer možete pogledati na ovom linku! Half Life 2 video trailer.

half life 2

One thought on “Half Life 2”

  1. sto se tice hl izlazi 2014 godine hl3 jedva cekam ogroman sam ljubitelj hl 2 jer je stvarno najbolja igra svih vremena i to govorim i pored battlefielda 3 multiplayer sto imam hl2 igram od svoje 5 godine i jos mi nije dosadio.ko je god ljubitelj igrica mara uzeti half life 2.a kad ti malo dosadi koristi citove pa mozes da stvaras svoju igricu.a ako imas garries mod half lajfa jos bolje.ja najvise volim djelove u kojima su npc borbe.Moram cestitat valve kompani jer zajsta se poklopilo sta ja volim.
    u igrici ima misterije kao sto su naprimjer sta je gman ili koje su zaista namjere combine sta gman pokusava radit sa freemanom i dr.hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *