Dragi posjetioci 600 puta vam Hvala!

hvala svima uputstva.org

Ovom prilikom želio bih se zahvaliti svima vama koji ste svojom pretplatom ili subscribe-u na našem youtube kanalu na neki način podržali uputstva.org website. Kao što ste imali prilike vidjeti, počeli smo nešto više pokrivati nešto kompleksnije teme vezane za administraciju linux servera, no nismo zaboravili ni na vas koji ste se našli na ovome mjestu po nekim drugim tematskim cjelinama poput raznih kućanskih poslova počevši od pripremanja ukusnih jela pa sve do raznih popravaka.

Zadnji video kojeg smo objavili na našem youtube kanalu bio je vezan za popravak gorača Ferolli SUN P7 koji je jednostavno bio dotrajao, i na displayu se često palila vrlo iritantna greška A:01. U budućnosti ćemo se još zabaviti sa problematikama vezanih za peći na pelete.

Planiramo uskoro i još video uradaka na temu zavarivanja sa lošim aparatima za zavarivanje. Pretpostavka je da još mnogo ljudi ima kod kuće aparate za zavarivanje transformatorskog tipa za zavarivanje sa elektrodama. Poslovi zavarivanja nisu ni malo jednostavni, tu je potrebno jako puno prakse i znanja. Naš cilj je kao i uvijek da vam pomognemo a spremni smo i da od svih vas naučimo nešto novo.

Danas je 03.02.18 i bilježimo 600 pretplatnika na našem youtube kanalu. Još jednom, svima vama 600 puta HVALA! – Uredništvo uputstva.org

Za sve vas koji se želite pretplatiti ovdje je link:

uputstva.org youtube kanal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *