Zaigrajte Forge of Empires

Igra Forge of Empires

S obzirom da se nalazimo u poprilično teškom razdoblju mnogi od vas će si postaviti pitanje na koji način kvalitetno potrošiti vrijeme u samoizolaciji, jedna od boljih ideja koja se tiče zabave jest da se jednostano registrirate na stranicama igrice Forge of Empires.

Forge of Empires zabavna igra u web pregledniku

Vjerojatno se pitate da li imate odgovarajuće hardverske komponente za igranje ove igre a odgovor na to pitanje jest – najvjerojatnije imate, s obzirom da je za ovu igru potrebno ništa drugo nego vaš web preglednik poput firefox-a ili chromea kojeg već svi sigurno imate!

Forge of Empires je izuzetno „zarazna igra” koja će vas dugo zabaviti, radnja je smještena kroz povijest ljudskog roda i cilj je u tranziciji kroz određena vremenska doba kao npr. iz brončanog doba u željezno doba.

Grafika u igri podsjeća na one davne seriale koje smo igrali poput Age of Empires, i jedino je drugačije što se radnja odvija daleko sporije što je poprilično dobro s obzirom da živimo u brzom i stresnom vremenu.

Ova igra u web browseru iliti pregledniku, a (testirali smo je na Linux operativnom sustavu sa firefoxom) je zaista impresivne grafike, igra je besplatna ali vam pruža i mogućnost kupnje raznih dodataka za vaše selo ili grad.

Sakupljanje zlatnika

prikupljanje zlatnika je uvijek zabavna stvar

Dakle, igru je moguće igrati i bez potrošenog novca, no vjerujem da će mnogi od vas potrošiti koji eurić na kupnju dodataka kako bi podigli grad ili selo na višu razinu. S obzirom da se nalazimo u dobu kada je najpametnije biti kod kuće vjerojatno vam neće pasti pre teško ako potrošite u nekom momentu 5 eura kojih biste potrošili negdje vani na kave ili cigarete.

Ova igra je također pogodna za sve uzraste, uz nju će mnogi igrači također poboljšati svoje logičke sposobnosti, s obzirom da je prostor u igri zapravo najvrijednija stvar jer je limitiran. Dakle, ukoliko ćete trebati više prostora za vaše građevine trebat ćete se malo jače pomučiti.Registrirati se možete na linku Forge of Empires.

Prostor u igri možete jednostavno kupiti za par dijamanata a dijamante plaćate stvarnim novcem u koliko to želite (to je lakša varijanta) ali ga također možete i osvojiti kroz razne borbe, jer će vam igra ponuditi i otkup kroz razne bodove koji se nazivaju Forge points koje možete kupovati sa zlatnicima koje dobijate kroz oporezivanje vaših građana. Oporezivanje se vrši automatski kada sagradite kuću ili nastambu ta građevina odmah generira zlatnike.

Sakupljajte sredstva i alate

Sakupljanje sredstava Supplies

U igri Forge of Empires sredstva proizvodite u određenim građevinama za tu svrhu, poput npr. Hunter, BlackSmith te raznih farmi i tvornica. Sredstva su potrebna za kupnju i izgradnju ostalih elemenata u igri poput izgradnje nekih građevina ili regrutiranje određenih vojnih jedinica.

Igrica Forge of Empires je prepuna detalja

Igra Forge of Empires je prepuna interesantnih detalja poput šetača koji šetaju ulicama ili recimo dvoje pajdaša koji se klate ispred lokalne taverne. Ikone sa mačevima predstavljaju vojne kampove koji su spremni za novačenje novih regruta.

Nadalje kako ćete napredovati u igri bit će vam potrebno sve više i više prostora kojeg ćete uspjeti dobiti jedino ravnomjernim i pomno planiranim raspoređivanjem vaših građevina. Koliko god budete logički raspoređivali vaše nastambe i tvornice primjetit ćete kako će vaš grad izgledati sve savršenije.

https://en.wiki.forgeofempires.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *