Kako zaraditi na internetu

Novac
Novac je u početku vrlo teško zaraditi, samo na početku!!!

Postoji više načina kako možete zaraditi na internetu. Jedan od provjerenih načina je korištenjem google usluge pod nazivom Google Adsense. Da bi ste počeli zarađivati na internetu i da bi ste uopće razumjeli čitav ovaj termin morate imati vlastite web stranice i barem malo razumjeti html kod. Ako tražite informacije kako zaraditi na internetu gotovo je 100% sigurno da će vas netko prevariti ili će vas uputiti da morate najprije dati unaprijed neki novac. Zbog čega je to tako? Pa nitko vam valjda neće odati tajnu svog posla! Kada bi tako bilo svi bi oni propali preko noći.

google hrvatska

Zarada od klikanja na google oglase

Kada je riječ o novcu i lakoj zaradi ljudi su u stanju učiniti sve. Mi ćemo nastaviti sa provjerenim informacijama kako zaraditi na internetu koristeći Google Adsense. Odmah da vam bude jasno, nemoguće je “preko noći” ostvariti veliki novac zarada je svakako moguća ali uz nešto više truda. Niste obvezni ništa plaćati, već se morate samo prijaviti na google stranice. Jednom kad otvorite svoj besplatni “račun” na Google stranicama, pronaći ćete link prema Google Adsense servisu.Kada se tamo prijavite, morat ćete pričekati da vam administratori odobre postavljanje svojih kodova na vaše web stranice. Sve što ćete raditi je kopirati kodove i “ljepiti” ih na svoje web stranice(copy/paste). No, na kojem principu uopće radi Google Adsense? Vrlo je jednostavno!

Zarada postavljanjem google oglasa na vašu web stranicu

Recimo da imate web stranicu koja se bavi sa temama tipa “Sportski ribolov na Jadranu”.Vjerojatno u svojim tekstovima spominjete opremu za ribolov kao što su štapovi, mašinice, role, umjetni mamci.Na google oglasima koje ste “zaljepili” na svoje web stranice počet će se prikazivati oglasi firmi koje prodaju tu opremu. Svaki puta kada netko klikne na te oglase vi dobijate na račun određeni dio novca koje je uplatio oglašivač na njihov google račun. Obično se radi o “sitnom novcu” recimo npr. 0,03 USD po kliku ovisno o vrsti proizvoda i još drugih važnijih sitnica. Znači, vi zapravo u svojim tekstovima na neki način reklamirate opremu koju ponuđuju firme koje su platile google-u da ih reklamira putem vaših web stranica jer su oglasi usko vezani tematski za vašu web stranicu.

Želite zaraditi na internetu? Ključ uspjeha leži u velikoj posjećenosti vaših web stranica

Vaša stranica je poput televizijskog kanala koji prenosi reklame. To bi bilo kao kada krenete gledati nogometnu utakmicu, a uz nogomet svi popiju po koje pivo. Upravo zato se toliko forsiraju “pivske” reklame prije “tekme”. Sve su to vrlo mali iznosi koje ćete dobivati na vaš google adsense account. No, razmislite malo o sljedećem faktoru! Povećanjem broja tema na vašim web stranicama povećavate i mogućnost da privučete veći proj posjetitelja i samim time ostvarite veću zaradu. Zarada na internetu se vrši na principu brojnosti posjetitelja. čim veći broj posjetitelja tim je veća mogućnost da će netko kliknuti na pojedine oglase. Inače Google Adsense je dostupan na Hrvatskom jeziku tako da će te se vrlo lako snaći. Na pitanje kako zaraditi na internetu mnogi samo žele svratiti pozornost na svoje web stranice nudeći vam neke proizvode i davajući vam šture i nerazumljive odgovore. Naš odgovor je: – Na internetu je moguće zaraditi velik novac, ali je potrebno jako puno raditi. Zamislite samo kako bi to bilo kada bi svi znali kako zaraditi na internetu! Evo da ne kompliciramo previše, ovdje vam je link Google Adsense detaljna uputstva su na Hrvatskom jeziku.

kako zaraditi na internetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *