Kako otvoriti besplatnu e-mail adresu

kako_otvoriti_besplatnu_email_adresu

Kako i gdje otvoriti besplatnu e-mail adresu, slijedi još jedno uputstvo za korištenje e-maila. Najprije da pojasnimo zbog čega se ljudi odlučuju za otvaranje dodatnih e-mail adresa! Razlozi za ovaj potez bi mogli biti:

  • Kvar na postojećoj e-mail adresi
  • Želja za anonimnošću
  • Nova e-mail adresa koja nije vezana za posao
  • Neželjene poruke na postojećoj e-mail adresiOvdje
možete otvoriti svoju novu e-mail adresu!

Za sve vas koji se teže snalazite sa novim tehnologijama, pratite ovo detaljno video uputstvo! Na njemu je objašnjen čitav proces kako se otvara besplatna e-mail adresa! Ne samo da ćete otvoriti besplatnu e-mail adresu već ćete i razumjeti kompletan proces registriranja.

Sve što trebate učiniti je upisati svoje podatke
u obrazac za prijavu. Kod upisa imena i prezimena možete napisati bilo što, i time je zajamčena vaša
anonimnost. Kod ispunjavanja podataka početnici bi se eventualno mogli zabuniti u redku gdje piše
Provjera riječi.

Pa da malo pojednostavnimo, potrebno je samo prepisati riječi koje vidite u produžetku (obično su uvjek obojena u neku boju i neobično nakošena, ponekada ih je teško i pročitati) u donji red gdje su nacrtana invalidska kolica plave poje.

Ako pogriješite dobit ćete novu riječ koju prepišite u donji red. Jednom kada izradite svoju e-mail adresu obavezno napišite svoju zaporku i ime za prijavu na komadić papira.

Kada želite pregledati vašu pristiglu e-mail poštu to možete učiniti na adresi http://www.google.hr i zatim u gornjem lijevom kutu odaberite Gmail.

Sada je potrebno samo upisati Korisničko ime i Zaporku koju ste kreirali sami i upisali na komadić papira kao podsjetnik!

Zbog čega nam je još potrebna nova besplatna e-mail adresa

Nova besplatna e-mail adresa nam je mnogo puta potrebna za otvaranje raznih profila na društvenim mrežama poput fejsbuka (facebook) ili myspace. Ukoliko otvorite e-mail adresu na pretraživačkim web stranicama kao što je google imate mnoštvo prednosti naspram klasičnom mailu kojeg dobijete u sklopu vašeg davatelja usluga(t-com).

Prednost je u tome što je vaša novootvorena e-mail adresa u sklopu google e-mail servisa (gmail) daleko sigurnija zbog toga što se većina e-mailova koje dobijete skeniraju sa antivirusima direktno na njihovom web serveru (poslužitelju) dok u klasičnom primjeru dobivate e-mailove direktno od strane vašeg davatelja internet usluge (t-coma) na računalo i otvarate ih na svom računalu najčešće u outlook express programu te time riskirate svaki puta zbog mogućih primitaka virusa.

Znači kada otvorite besplatnu e-mail adresu u sklopu google gmail usluge, svu web poštu koju ćete primati na tu adresu ćete otvarati na gmail web serveru (udaljenom računalu), primjerice ako vam netko šalje slike muziku ili neki program najprije ćete ih pogledati na gmail serveru, a tek zatim ćete ih skinuti na svoje računalo.

Pogledajte još jedno interesantno uputstvo od strane našeg web partnera vezano za spam neželjenu poštu. Ovo uputstvo je za windowse Riješite se neželjenih spam poruka.

kako otvoriti besplatnu e-mail adresu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *