Prodaja rabljenih mobitela

Rabljeni mobitel
Rabljeni mobitel izgleda kao nov

Sigurno se pitate gdje kupiti rabljene mobitele, no koliko je to pouzdana i sigurna investicija saznat ćete uskoro. Većina mobitela što se tiče elektronskih komponenti radi besprijekorno dobro, no čak i najočuvaniji mobiteli kriju neugodna iznenađenja.

Baterije za mobitele
Upitna je istrošenost elektrolita u baterijama

Samim pregledom rabljenog mobitela ne možete znati u kojoj su mjeri istrošeni elektroliti u bateriji. Iako mobitel izgleda kao da je upravo stigao iz tvornice, dešavati će vam se da vam baterija neće trajati niti dva dana. Takve baterije su dosta skupe i onda se postavlja pitanje koliko je kupnja takvog rabljenog uređaja zaista isplativa. Druga stvar koja je potrošna na mobitelima je tipkovnica. Ova komponenta “trpi” svakodnevno stalne deformacije i ovdje nakon nekog vremena dolazi do “zamora materijala” te se tipke počinju udubljavati ili nepredvidivo ponašati.

Vodilice za panel
Vodilice za rasklopive mobitele

Mobiteli koji se rasklapaju ili otvaraju posebno su osjetljivi, jer tu dolazi do opterećenja na sklopnim dijelovima kao što su sitne vodilice i osovine koje se nakon nekog vremena “potroše”, te takav uređaj jednostavno popuca na tim mjestima ili se dešava da olabavi pa se često otvara u torbicama ili džepovima. Naša preporuka bi bila – Kupite novi mobitel! Kod ovakvih stvari se jednostavno ne isplati bacati novac! Gdje su povoljne cijene? Pokušajte pogledati na stranicama www.Diskont24.com pod rubrikom mobiteli. Ovdje možete pronaći mobitele od 200,00 kuna pa na dalje! Link na njihove web stranice ćete pronaći na ovoj stranici koju upravo čitate!

prodaja rabljenih mobitela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *