Pozivi i poruke potputno besplatno – Viber

Što je to Viber ?

Viber je mobilna aplikacija koja je u kratkom vremenksom periodu u našoj regiji postala HIT. Aplikacija koja ti omogućuje besplatno telefoniranje i slanje poruka diljem svijeta i mnoštvo drugih “čuda”, nas balkance nije moglo ostaviti ravnodušnima.

Viber je besplatna komunikacijska platforma koja vas putem interneta (Wi-Fi ili mobilnog podatkovnog prometa) povezuje s bilo kim u svijetu.
Besplatna platforma omogućuje vam i besplatne pozive u inozemstvo – bilo da želite na brzinu nazvati nekog ili vidjeti svoje prijatelje u video-chatu!

Viber aplikacija za besplatno telefoniranje i slanje poruka.

Kako instalirati i koristiti Viber ?

Registracija za Viber je prilično jednostavna, a za to vam je potrebno samo internet i mobilni uređaj. Kažem samo jer u današnje vrijeme bez interneta i mobitela je gotovo ne moguće živjeti.

  • Prvo što trebate učiniti je skinuti aplikaciju “Viber” sa Trgovine Play (ako koristite Android mobitel) ili sa App Store-a (ako koristite Iphone). A da bi uopće mogli skinuti Viber na vaš mobitel, morate ga spojiti ili na Wifi internet ili preko mobilnih podataka. Budite jako oprezni ako ne koristite WIFI ili mobilni internet na pretplatu jer bi vam uprotivnom samo spajanje na internet i preuzimanje aplikacije skinulo sa računa jako puno novaca. Naša topla preporuka, koristite WIFI.
  • Nakon što ste preuzeli Viber, otvorite aplikaciju. Odaberite državu u kojoj se trenutno nalazite, zatim upišite vaš telefonski broj (napomena: ako ste npr. odabrali mjesto “Hrvatska”, predbroj je +385, što znači da u prazno polje upisujete vaš broj bez prvoga broja, a to je broj 0)
  • Kada ste sve podatke unesli, odaberite “Nastavi”. Viber će vas nazvati ali i odmah prekinuti jer na taj način aplikacija provijerava da li je valjan broj.
  • Nakon toga u prazna polja upisujete vaše ime i prezime (možete postaviti sliku kao profil odabirom ikone “fotoaparata” sa desne strane). Kada ste unjeli podatke, pritisnite kvačicu. Pojaviti će se izbornik u kojem ćete morati odabrati da li ste stariji ili mlađi od 16 godina.
  • I to vam je u suštini to. Svi kontakti na vašem mobitelu biti će vidljivi i u aplikaciji Viber. Jednostavno odaberite osobu u Viber imeniku te komunicirajte s njim potpuno besplatno.

Što sve nudi Viber za mobitele ?

  • Besplatne pozive visoke kvalitete
  • Besplatno dopisivanje s prijateljima, razmjenu fotografija, video isječaka te razmjena lokacije
  • Grupno dopisivanje sa čak do 100 prijatelja

Pogledajte video uputstvo kako instalirati Viber

…ako vam se video svidio ostavite lajk i pretplatite se na naš kanal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *